Nulová Šanca - Ateeray

02.06.2012 19:00

Nulová Šanca 13:5 Ateeray

G: 5 P. Daubner, 4 Rýs, 3 Majer, Melaga - 2 Baka, 2 Meško, Paňko

Zostava Nulovej Šance: Lapiň - Badinský, Meľaga, P. Daubner - Majer, Rýs, J. Daubner

__________________________________________________________________________________________

V sobotu podvečer odhrali hráči Nulovej Šance svoj predposledný zápas tejto sezóny a bola to opäť povinná jazda prosti Ateeray okupujúce dno tabuľky.

Zápas začal podľa očakávania, a hneď v úvode sa presadili hráči Nulovej Šance a to konkrátne Rás, ktorý krásnou krížnou strelou z pravej strany zakončil do protipohybu brankára. Hráči Ateeray sa rýchlo otriasli, a vyrovnali na 1:1. Neudržateľný Rýs pridal v zápatí 2 góly a zavŕšil hattrick po 10 minútach. Ateeray dokázalo znížiť na 3:2 no to bolo z ich strany do polčasu všetko. Už sa presadili len hráči Nulovej Šance a to hneď 5krát keď 3 góly pridal P Daubner, a 2 Majer. Polčas teda skončil 8:2 pre Nulovú Šancu.

Druhý polčas začal zlou rozohrávkou Nulovej Šance, a po strate lopty bolo 8:3. Ateeray otvorilo hru a z protiútokov sa Nulová Šanca dostávala do vyložených Šancí. Po faule Ateeray kopala Nulová Šanca pokutový kop, loptu si položil brankár Michal Lapiň, no svoju životnú šancu nepremenil. Góly pridali ešte dvakrát P. Daubner, a po jednom Majer, Meľaga a Rýs. Približne 5 minút do konca Nulová Šanca vymenila brankára, Lapiňa nahradil Meľaga a ten si za tak krátky čas poriadne zachytal. Množstvo vyložených šancí zlikvidoval no aj dvakrát inkasoval a tak sa zápas skončil 13:5.