Jarný turnaj OZ športové aktivity CVČ Brusno

27.03.2012 08:15

Dňa 24.3.2012 sme sa zúčastnili na turnaji v Kia Aréne v Sásovej. 

Zostava na turnaj: M. Lapiň, P. Daubner, M. Rýs, L. Meľaga, P. Dobrota, M. Badinský, I. Majer

Skupina C: Nulová Šanca, Salve, Tami, Multivitamín

1. Zápas Nulová Šanca 6:0 Salve

    V úvode zápasu sme nevyužili množstvo vyložených šancí. Po prvom góle nervozita opadla a góly pribúdali. Odovzdaného súpera sme nakoniec deklasovali vysoko 6:0. Za zmienku stojí 3 gólový I. Majer.

2. Zápas Nulová Šanca 1:4 Multivitamín

   V úvode vyrovnaný zápas, no vedenia sa po peknom prehodení brankára hlavičkou ujal Multivitamín. Otvorili sme hru no skórovať sa nám nepodarilo. Multivitamín útočil do otvorenej obrany a razom bolo 4:0. V závere kozmeticky upravil na konečných 4:1 Meľaga. 

3 Zápas Nulová Šanca 1:1 Tami

    Tretí zápas sa dal označiť ako boj o 2. miesto a teda lepšie postavenie pred štvrťfinále. Nulová Šanca mala skóre 7:4 a stačila aj remíza. Tami, druholigista MUMF BB so skóre 6:4, ak chcel skončiť na 2. mieste musel vyhrať. Tami začalo oveľa lepšie a hneď v úvode strelilo gól na 1:0. Tento stav trval až do záverečných minút, keď po skvelom prieniku a exportnej strele vyrovnal Miroslav Rýs. Z remízy sa viacej tešila Nulová Šanca.

Štvrťfinále Nulová Šanca 0:1 FK Plus

    Zápas, kde išlo o boj o semifinále, poznačilo množstvo nevyužitých šancí. Od začiatku vyrovnaný zápas. V 8. minúte po šmýkačke na Ivana Majera dokonca Nulová Šanca kopala pokutový kop, no M. Rýs nečakane zaváhal. V zápätí sa potvrdilo staré známe "nedáš dostaneš" a FK Plus strelilo gól po peknej strele pod brvno. V poslednej minúte mala Nulová Šanca sľubnú štandardnú situáciu. Po strielanej prihrávke P. Daubnera L. Meľaga nastrelil tyč. Postúpilo FK Plus, neskorší víťaz turnaja.