Drink Team - Nulová Šanca

26.05.2012 09:00

 

Drink Team 3:6 Nulová Šanca

G: 3 Tichý - 3 P. Daubner, Dobrota, Badinský, J. Daubner

Zostava Nulovej Šance: Lapiň - J. Daubner, Badinský, Dobrota - P. Daubener, Meľaga

________________________________________________________________________________

 

 

 

Pred nami bol zápas s Drink Teamom tzv.povinná jazda. Zapas začal vo velmi vlažnom tempe akoby sa ani jednemuz mužstiev nechcelo hrat. Zápas sa veľmi pomalicky rozbiehal. Vedenia sa ujala Nulová Šanca asi po 10 minútach po krásnej strele špicom P.Dobrotu, ktorý vymietol ľvú šibenicu. Následne zvýšila Nulová Šanca svoje vedenie keď druhý gól po akcii P.Dobrotu s P.Daubnerom druhy menovaný zakončil strelou po medzi nohy súperovho brankára. Do polčasu sa už nič vážnejšie nestalo.

Do druhého polčasu vstúpila Nulová Šanca s dvojgólovým náskokom. V druhom polčase sa súperovi podarilo znížit na 1:2 potom všakNulová Šanca zaradila vyššiu rýchlosť a dvoma gólmi zvýšila náskok na 4:1. Goly vsietili po pekných akciách najskôr P.Daubner a potom aj M.Badinsky. Potom hráči Nulovej Šance znova polavili a nechali trošku hrať aj súpera ktorému sa podarilo vsietiť svoj druhý gól. Nulová šanca zahadzuje veľké množstvo tutoviek a to najmä (P.Daubner,L.Melaga,M.Badinsky )v závere z množstva šanci padli ešte tri góly. Dva dali hrači Nulovej šance na 5:2 zvyšoval J.Daubner a na 6:2 po najkrajšej akcii zápasu zavŕšil svoj hatrik P.Daubner. Hráči Drink Teamu ešte v posledných sekundách upravily skore na 6:3.
 

Zaujímavosť zo zápasu: 5 minut pred zápasom boli hráči Nulovej šance len 4 (minimálny počet na zápas je 5) a zápas sa zdal ohrozený. Nakoniec v posledných sekundach prišiel jeden hrač šprintom cez celú Sásovú a tak mohli nastupit. Do bránky sa postavil J.Daubner ktorý musel chytať v hráčskom drese a bez rukavíc Po 2-ch minutach hry prišiel taxik a z neho vystúpil mladý muž s prezyvkou spacak(Michal Lapiň - brankár Nulovej Šance pozn. red.) vypočul si pár teplých slov a ostavil sa do bránky. Takisto bez rukavíc, lebo ako povedal, "predal som ich večer v meste, aby som si mohol kúpiť Finlandiu".